Сто човека ни биха с ножове и дървета. Всеки искаше

...
Сто човека ни биха с ножове и дървета. Всеки искаше
Коментари Харесай

Треньорът на Велбъжд след мелето във Владая: Сто човека ни биха с ножове и дървета, искаха да ни убият

" Сто индивида ни биха с ножове и дървета. Всеки искаше да ни убие ", споделя пред " България Днес " треньорът на Велбъжд Радостин Джогански за всеобщия пердах в мача с Гранит във Владая.

В събота срещата от Х кръг на Югозападната В група беше прекъсната от рефера Николай Рамунски в 75-ата минута поради екшъна.

" Всичко беше предизвикано от капитана на Гранит Георги Гайдаров. Той се контузи по време на мача. Излезе и от пейката стартира да ни наскърбява. Имахме контузени футболисти, които пътуваха с нас. Седяха до скамейката. Футболистите от тяхната скамейка потеглиха да бият нашите. Оттам се включиха останалите им играчи и почитатели. Не съм виждал такива побоища. На 37 години съм, само че когато видях прътовете и ножовете, се уплаших. Това, което стана, мислех, че съществува в легендите. Не съм преживявал сходно меле и светотатство. Дълги години съм играл по села и паланки из цяла България. Подобна селска чобания не съм виждал. Все едно се върнахме 100 години обратно, когато на кладата са палили хора ", споделя още Джогански.

думите му на стадиона е имало двама охранители на 80 години.

" За пръв път виждам толкоз озлобени хора. Нямаше къде да избягаме. Бяхме се сврели в един ъгъл на игрището. Чакахме да ни заколят. Добре, че пристигна полиция. Изсипаха се 10 патрулки и кола за спешна помощ. Блокираха цялата Владая. Феновете се разбягаха дружно с Гайдаров. Един от нашите футболисти беше взел на мача детенцето, което беше на 7-8 години. Човекът се разплака, тъй като не можеше да го откри в мелето. Търсихме го и най-после го открихме. Хлипаше на оградата.

Ако полицията се беше забавила, не знам какво щеше да стане. Изпратиха ни с кордон до " Пироогов ". Стояхме там до среднощ. Две от момчетата са с комоцио. Половината тим е насинен ", споделя Джогански.В мелето е потърпевша и съдийската бригада.

" Когато реферът свири края на мача, владайи не дадоха на тройката да се влезе в съблекалнята. Биха хубаво съдиите. Налагаха ги все едно са пред дискотека. Доктори половин час ги преглеждаха ", прибавя треньорът на Велбъжд.

Очаква се дисиплинарната комисия на Столичния регионален съвет да заседава във вторник или сряда. Тя ще вземе поради отчетите на дежурния пратеник и съдиите преди налагане на наказванията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР