Стиви Ричи на Celebrity Big Brother разказа колко скучен е

...
Стиви Ричи на Celebrity Big Brother разказа колко скучен е
Коментари Харесай

Стиви Ричи и приятелката му предприеха драстични мерки, за да избягат от скуката в къщата на Celebrity Big Brother

Стиви Ричи на Celebrity Big Brother описа какъв брой отегчителен е бил животът в телевизионната къща, като сподели, че в последна сметка е изпушил цели 300 цигари, тъй като нямаше какво друго да върша.

Бившият участник в X Factor влезе в къщата с тогавашния си сътрудник и друга певица от X Factor Chloe Jasmine през 2015 година Дори и с компания, Stevi откри шоуто за толкоз прозявка, че той и другите съквартиранти трябваше да измислят игри, единствено с цел да се забавляват.

Стиви показа: „ Честно казано, в някои моменти се катерехме по стената, беше толкоз скучно, вие виждате единствено един час от шоуто с цялото деяние. В другите елементи измисляхме неща, които да вършим един с различен, с цел да се забавляваме. "

Той също по този начин разкри, че продуцентите щели да им дадат доста алкохол, което докара до някои пияни заяждания: " Big Brother също щеше да ни натовари с алкохол, тъй че всички просто щяхме да изпием по един звук вечерта, тъй че не дай си боже да сте се скарали с някого следобяд - тъй като до в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР