Стивън Сегал отново е обвинен за с*ксуален тормоз над колежка

...
Стивън Сегал отново е обвинен за с*ксуален тормоз над колежка
Коментари Харесай

Свинщина, Всички Толкова Го Харесвахме! Един От Най-Обичаните Актьори Извърши Зверство Със Звездна Красавица В София!

Стивън Сегал още веднъж е упрекнат за с*ксуален тормоз над колежка

Последното от което идва от английската актриса Рейчъл Грант. Според думите й насилието се случило в София през 2002 година, където по това време Сегал снима кино лентата Out For A Kill (излязъл през 2003 година непосредствено на видео).

Тя имала роля в лентата, само че поради този индицент по-късно е била уволнена.

Героинята на Рейчъл Грант била красива азиатка с още по-красивото име „ Мирните фонтани на желанието “ във кино лентата за Джеймс Бонд Не умирай през днешния ден (2002). Пред камерите на Би Би Си английската актриса споделя по какъв начин била нападната с*ксуално от Стивън Сегал в София по това време.

Той я блъснал по този начин, че паднала на леглото. След това й споделил, като смъкнал блузата й: „ Сигурно искаш да видиш интимните ми елементи “.

„ Той стартира да си смъква ципа на панталоните, а аз избухнах в сълзи и той спря “, споделя Рейчъл Грант.

Тя показа също, че се срамувала от това. Но предизвикана от признанията на останалите насилени дами решила да опише и своята история, написа разкрития.ком.

Адвокатите на холивудския артист декларират, че той изрично отхвърля обвиняванията на Рейчъл Грант – с малко чудноват избор на думи:

„ Нашият клиент отхвърля да е имал подобен контакт, още повече отхвърля всяко хипотетично нахлуване, изключително нахлуване, което се е случило в София през 2002 година “. Тоест, нещо като „ Не съм бил аз, нито пък беше в София “.

Това е следващото обвиняване против Сегал в с*ксуален тормоз.Той прекарва последните години в Източна Европа. През 2016-година получи персонално от Путин съветски паспорт.

Но от това държание на холивудската звезда са се оплакали още няколко дами, измежду които Порша де Роси, Джени Маккарти и Джулиана Маргулис.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР