Стивън Мълхърн неочаквано отсъстваше от снощното Съботна вечер за вкъщи

...
Стивън Мълхърн неочаквано отсъстваше от снощното Съботна вечер за вкъщи
Коментари Харесай

ITV наруши мълчанието относно излизането на Стивън Мълхърн от Съботната вечер за вкъщи и потвърждава бъдещето му в шоуто

Стивън Мълхърн ненадейно отсъстваше от снощното Съботна вечер за у дома на Ant & Dec по ITV, само че има удостоверение за какво е липсвал и дали ще се върне в шоуто.

Беше обявено, че 47-годишната телевизионна звезда се е разболяла в последния миг и е трябвало да се отдръпна от шоуто, само че ITV сподели, че той ще се върне за последното шоу на дългогодишното развлекателно шоу. Това беше доказано от представител на Стивън, който сподели пред The ​​Mirror: „ Стивън трябваше да взе участие в един от скечовете в шоуто довечера, само че за жалост той не можа да взе участие, тъй като се усещаше зле. Той чака с неспокойствие да се върне за финалът идващия уикенд. "

Това значи, че Стивън ще се завърне за последния за всички времена епизод на известното шоу, което Ant McPartlin и Declan Donnelly взеха решение да отсрочат след 22 години. Феновете на хитовото шоу ще бъдат почерпени с двучасов Farewell Spectacular идната събота.

Отсъствието на Стивън означаваше, че неговите сегменти трябваше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР