Стивън Хокинг – един от най-великите астрофизици на всички времена,

...
Стивън Хокинг – един от най-великите астрофизици на всички времена,
Коментари Харесай

Българска ученичка ще се срещне със Стивън Хокинг

Стивън Хокинг – един от най-великите астрофизици на всички времена, бе впечатлен от българска ученичка. След първата им среща преди две години, след няколко месеца те ще се срещнат още веднъж.

Преди две години красивата Неда печели конкурс за въпрос към световноизвестния академик. Измежду хилядите въпроси, които участниците могат да попитат Хокинг, той избира да отговори на този на Неда.

Тя го пита, в случай че има опция да пътува във времето, дали би избрал да отиде в предишното, с цел да разбере по какъв начин се е зародил животът, или би избрал бъдещето.

Оказва се, че както и момичето, астрофизикът би избрал бъдещето. Той се обосновава с това, че то ще ни даде опцията да намерим всички отговори за предишното и единствено по себе си крие доста повече секрети и благоприятни условия.

Година след първата си среща с Хокинг, Неда още веднъж взе участие в състезанието, само че не печели правото да бъде доброволец на същия фестивал. Тогава тя взима бъдещето си в ръце и написа писмо на Хокинг.

То попада в ръцете на неговата ПР-ка, която дава обещание да му го съобщи. Седмица по-късно Неда получава ВИП покана за специфична вечеря в границите на фестивала, на която ще участва и самият Хокинг.

Така, след няколко месеца, Неда още веднъж ще се срещне очи в очи със своя идол. Упоритостта и духът на момичето потвърждават, че в случай че човек желае нещо в действителност мощно, то няма по какъв начин да не се случи. Трябва просто да вярваш.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР