Стивън Хендри направи две серии от 50+ точки срещу Матю

...
Стивън Хендри направи две серии от 50+ точки срещу Матю
Коментари Харесай

Стивънс спря Хендри в квалификациите за Северноирландския Оупън

Стивън Хендри направи две серии от 50+ точки против Матю Стивънс в квалификациите за ранкинг шампионата в Северна Ирландия, само че това не бе задоволително, с цел да предотврати проваляне с 2:4 фрейма в откриващия кръг от пресявките в Шефилд.

Седемкратният международен първенец Хендри водеше с 2:1, само че загуби четвъртата партия с върната черна топка на масата. Впоследствие Стивънс взе последните два фрейма и по този начин някогашният победител от Мастърса си подсигурява пътешестване до Белфаст идната седмица. Уелсецът надделя Хендри в незабравим край на Шампионата на Обединеното Кралство с 10:8 преди 20 години и ще играе с Дейвид Гилбърт или Джоел Конъли във втория кръг на „ Уотърфронт Хол “, като шампионатът в Северна Ирландия ще се организира сред 22-29 октомври.

The ending to Hendry vs Stevens, today's most anticipated match!
— World Snooker Tour (@WeAreWST)
Световният първенец от 1997 Кен Дохърти съкруши Лиъм Хайфийлд с 4:3, като ирландецът ликува след брейкове от 135 и 65 точки.

Марк Алън е настоящ притежател на трофея в Северна Ирландия, откакто завоюва купата в последните две издания на домашния шампионат. Той открива акцията си с дуел против Бен Мертенс от Белгия в понеделник.

Останалите резултати от квалификациите в сряда:

Крис Уейклин – Антъни Хамилтън 4:0

Джордан Браун – Стюарт Карингтън 4:2

Роби Уилямс – Лиъм Пълън 4:1

Джейми Кларк – Алфи Дейвис 4:3

Джеймс Кейхил – Дуейн Джоунс 4:1

Рос Муир – Виктор Саркис 4:2

Дийн Йънг – Мохамед Ибрахим 4:2

Марк Дейвис – Скот Доналдсън 4:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР