Стивън А. Смит издигна нещата на друго ниво по време

...
Стивън А. Смит издигна нещата на друго ниво по време
Коментари Харесай

Стивън А. Смит се изказва странно за теглото на Зион Уилямсън: „Той ще изяде масата“

Стивън А. Смит издигна нещата на друго равнище по време на „ First Take “ в понеделник, до момента в който обсъждаше тежестта на звездата на Пеликанс Зион Уилямсън.

Бившият номер 1 в цялостния избор беше изправен пред засилен надзор върху тежестта и кондицията си, а отчет на New Orleans Times-Picayune предходната седмица сподели, че Пеликанс са се разочаровали от Уилямсън поради продължаващия проблем.

Представянето на Уилямсън през този сезон и по време на турнирния мач сред Лейкърс и Пеликанс в четвъртък в границите на сезона единствено подхрани това и накара Смит да нападне грубо Уилямсън.

Но нещата взеха чудноват поврат в понеделник, когато известният представител на ESPN съобщи, че Уилямсън е обичан от готвачите в NOLA, сякаш намеквайки, че това се дължи на това какъв брой яде.

„ Имате готвачи в Ню Орлиънс, които го обичат “, сподели Смит. „ Те го търсят. Всеки готвач там желае да се срещне с него, тъй като знае, че ще се появи в ресторанта им. Думата за Зион Уилямсън е, че „ той ще изяд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР