Стив Кър се надява, че предстоящия сезон в НБА няма

...
Стив Кър се надява, че предстоящия сезон в НБА няма
Коментари Харесай

Кър за Уориърс: Дано продължим да танцуваме

Стив Кър се надява, че идния сезон в НБА няма да се трансформира в финален танц за Голдън Стейт. Уориърс завоюваха купата в Лигата в три от последните четири години и в този момент още веднъж са посочени като любимец №1 за трофея “Лари О’Брайън”. Треньорът на първенците одобри с усмивка въпрос, сравняващ настоящия му тим и този на Чикаго, спечелил три следващи трофеи в края на 90-те години, като този требъл се яви и последното танго за Майкъл Джордан и “биковете”.

Steve Kerr hopes the Warriors core will stick together down the line. pic.twitter.com/l7P5MLgS8J
— NBA on ESPN (@ESPNNBA) September 26, 2018
“Последен танц? Надявам се, че няма да е по този начин. ДАно да продължим да танцуваме”, показа с усмивка той и продължи да приказва по тематиката за сравнението сред Булс и Уориърс.

“Мисля, че разликите са налице. През 1998 година всички бяхме свободни сътрудници и знаехме, че ще си тръгнем. Включително Фил Джексън. Но в този момент сме в друга обстановка. Да, имаме много играчи с изтичащи контракти, само че не гледаме на това като финален танц. Както споделих, желая да се забавляваме и да се насладим на идния сезон, а по-късно ще забележим по какъв начин ще се развият нещата”, разяснява Кър.

Steve Kerr believes the Warriors will remain in tact even after this season. #Warriors #SteveKerr pic.twitter.com/b5JU5I5V1l
— Warriors Nation (@SFWarriorNation) September 26, 2018
През лятото Уориърс шокираха баскетболния свят, привличайки ДеМаркъс Казънс с извънредно на ниска цена контракт, а в това време резервираха ядрото си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР