Стив Джонсън (САЩ) отстрани сънародника си Тенис Сандгрен с 6:7

...
Стив Джонсън (САЩ) отстрани сънародника си Тенис Сандгрен с 6:7
Коментари Харесай

Тенис Сандгрен и Джак Сок отпаднаха още на старта в Ню Йорк

Стив Джонсън (САЩ) в профил сънародника си Тенис Сандгрен с 6:7 (5), 6:3, 7:6 (3) в среща от 1-ия кръг на шампионата по тенис “Ню Йорк Оупън”. Това беше първи мач за Сандгрен след отпадането от Роджър Федерер на четвъртфинал на Откритото състезание на Австралия. Тогава Сандгрен имаше седем мачбола, само че не съумя да се възползва от тях и отпадна от 20-кратния първенец в Големия шлем.

Въпреки че е номер 5 в шампионата в Ню Йорк, Сандгрен не съумя да се приближи покрай успеха в мача, защото Джонсън контролираше решителния тайбрек. А Джонсън също беше обичай от Федерер в Австралия, само че в първия кръг и в този момент напрактика реализира първа победа в АТР за годината.

В различен мач сред американци Джак Сок, който в един миг беше даже и номер 8 в ранглистата, падна от Маркос Хирон с 3:6, 4:6 в първия кръг. Сега Сок няма ранкинг, защото прекара съвсем цялата 2019-а година в лекуване на травми.

Също по този начин нощес номер 6 в схемата на шампионата Миомир Кечманович (Сърбия) победи различен представител на домакините Томи Паул с 6:4, 6:2, а италианецът Андреас Сепи спря Дамир Джумхур (Босна и Херцеговина) с 6:3, 1:6, 7:6 (6).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР