Стив Джобс е известен с много неща, не само със

...
Стив Джобс е известен с много неща, не само със
Коментари Харесай

Фразата от две думи, с която Стив Джобс вдъхновява всеки

Стив Джобс е прочут с доста неща, освен със способността си да бъде източник на ентусиазъм за доста хора по света. Това, несъмнено, може да се каже за доста други водачи, само че Джобс имаше неповторимо чувство по какъв начин “следва ” да бъдат нещата. Той очакваше всеки към него да живие по този стандарт, написа специалистът по технологии Джейсън Атън в Inc.

Понякога точно тази философия е правела взаимната работа с Джобс извънредно сложна. Може да откриете купища истории, в които той избухва или демонстрира други предизвикателни черти от характера си. В същото време няма подозрение, че съоснователят на Apple е бил кадърен да въодушевява хората да основават едни от най-емблематичните артикули в човешката история.

В 60-минутно изявление на Чарли Роуз с Тим Кук може да открием част от философията, която Джобс изповядваше. Водещата помоли Кук да изясни за какво счита, че Джобс е неповторима фигура в софтуерната промишленост. Отговорът на Кук беше, че Джобс бе човек, " който имаше тази невероятна тайнствена дарба да вижда зад ъгъла. Който притежаваше тази безмилостна движеща мощ за съвършенство. "

“Добре не е задоволително добре ”, продължи Кук. “Трябва да бъде ужасно. Както Стив споделяше - “безумно ужасно ”.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Steve Jobs???? Apple???? iPhone (@stevejobslive)

Тези две думи са забавни. Не знам по какъв начин решаваш, че нещо е безумно ужасно, най-малко не обективно. Не съм сигурен, че това беше задачата. През множеството време единственият стандарт, който имаше значение, беше дали Джобс счита нещо за задоволително положително, споделя още Кук.

Трябва да се означи, че Стив Джобс се е управлявал освен от персоналния си усет, само че и е премислял добре, дали би се гордял да показа продукта си със света.

Той искаше хората, които се допрян до Mac или iPhone, да бъдат възхитени освен от това по какъв начин работят, само че и от това по какъв начин се усещат, споделя Кук.

 

pic.twitter.com/ilpYr0Lhry
— Steve Jobs Stories (@SJobs_Stories) September 8, 2022
 

Неведнъж през годините на Джобс е приписван откъс като образец за неговите разбирания. Той звучи почти по този начин: Когато един дърводелец прави хубав долап, той не употребява парче шперплат за гърба, защото никой няма да го гледа от тази страна. Ще знае, че е там, по тази причина ще употребявал красиво парче дърво за гърба.

С други думи, в случай че ще вършиме нещо, изпипайте го до най-малкия подробност. Не е задоволително да извършите артикул като на съперниците. Джобс е вярвал, че потребителите на Apple заслужават повече.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР