Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е

...
Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Затворихме раната от партията на Местан

Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е доста добър за нас. Така Йордан Цонев разяснява в " Панорама " миналите европейски избори и акцията на Движение за права и свободи за тях.


По думите му Движение за права и свободи са изпълнили няколко задания на вота - затворили са раната от партията на Местан. Председателят Карадайъ 2 години не е почивал и се срещал с хората всяка събота и неделя, сподели Цонев.
Йордан Цонев: Втората задача беше да си върнем третото място. Третата задача беше да имаме повече гласове от парламентарните избори. Четвъртата задача беше да промотираме нашата формула за смяната на ръководство.
Имаме потребност от стратегия за ускорено развиване. Резултатите демонстрират, че сме на прав път. Резултатите от изборите демонстрират потребността от смяна, сподели още Йордан Цонев.

Той съобщи, че чака политическите сили да показват целите си и да се работи за ускорено развиване, в противоположен случай би трябвало 150 години да догонваме европейските приходи.

Г-н Пеевски има роля в програмата на Движение за права и свободи, която от през вчерашния ден започнахме да изпълняваме, добави Йордан Цонев. Той даде образец с Гърция и Румъния, където смъкват Данък добавена стойност, а това ще направи България неконкурентна на районния пазар.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР