Sting и Shaggy ще изнесат концерти на Античния театър в

...
Sting и Shaggy ще изнесат концерти на Античния театър в
Коментари Харесай

Довечера е първият концерт на Sting и Shaggy на Античния

Sting и Shaggy ще изнесат концерти на Античния спектакъл в Пловдив през днешния ден и на следващия ден вечер! Почитателите ще могат да се насладят както на най-обичаните шлагери на двамата реализатори, по този начин и на песни от новия им взаимен албум " 44/876 “, който излезе на 20-ти април тази година. За гостуването си в Пловдив Стинг идва със личен началник готвач, който ще подготви обичаните му ястия с най-висококачествени български артикули.

Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат позволени само след показване на попълнена декларация за компаньон. На 19 и 20 юни Античният спектакъл ще отвори порти в 18:30 часа. Поради огромния интерес към събитията съветваме всички почитатели да дойдат по-рано, с цел да заемат в точния момент местата си. Концертът ще стартира към 20:00 часа и няма да има подгряваща група.

Поради лимитирания потенциал и спецификата на Античния спектакъл, опцията за безвъзмезден достъп на деца до 10 години, не е годна и за двата концерта, оповестяват уредниците.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР