Стиловете на игра на Германия и Испания си приличат много

...
Стиловете на игра на Германия и Испания си приличат много
Коментари Харесай

Луис Енрике: Приличаме си с Германия

Стиловете на игра на Германия и Испания си наподобяват доста и двата тима ще създадат открит мач на Световното състезание по футбол в Катар, съобщи селекционерът на иберийците Луис Енрике. Двата тима ще се срещнат в неделя вечер от 21:00 часа българско време.

" Без подозрение, това е тимът на Световното състезание, който най-вече наподобява на Испания във връзка с стила на игра и контрола над топката. За нас това е предизвикателство и считам, че ще се получи открит мач ", съобщи Луис Енрике, представен от Ройтерс.

Испания завоюва със 7:0 против Коста Рика в първия си мач в Катар в сряда. Германия пък позволи проваляне с 1:2 против Япония и по този начин Бундестимът ще се бори за живота си на стадион " Ал-Байт " в неделя вечер.

" Голяма победа като тази ни дава самочувствие, само че не трябва да влизаме в дуела с Германия с вирнати носове. Дали противниците ни ще бъдат екстра стимулирани? Във футбола в никакъв случай не се знае ", продължи Енрике.

Нападателят Дани Олмо добави: " Те са под напън, тъй като преследват победа след загубата от Япония, само че Германия така и така е един от най-силните тимове в света. Не можеш да ги отписваш след един мач, а на всичкото от горната страна за тях това ще бъде край. Ние също ще гоним победа, тъй като с нея можем да се класираме напред ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР