Стилиян Петров не отрече възможността, че може да се кандидатира

...
Стилиян Петров не отрече възможността, че може да се кандидатира
Коментари Харесай

Стилиян Петров призна, че може да се кандидатира за президент на БФС

Стилиян Петров не отхвърли опцията, че може да се кандидатира за президент на БФС. Той даде видеоинтервю в шоуто на Николаос Цитиридис по БТВ.

Относно въпрос обвързван с президентския пост в БФС Петров отговори: " Интересен въпрос. Радвам се, че моето име се спряга за този пост. Аз съм отвън България към този момент 20 години. Това е и добре, и не доста добре. Бъдещият президент би трябвало да е със мощен екип. При мен е огромен проблем. Не желая да отхвърлям въпроса. Искам да погледна съществено нещата дали има късмет за трансформира, дали може да се промени нещо и дали хората желаят да се промени. Има доста по-силни претенденти от мен, само че в случай че моето име е забъркано там оглеждам нещата и ги правя оценка. Следващите няколко месеца мога да дам финалното си мнение ", което значи, че той е действителен вид за кандидатура.

Стилиян Петров приказва и за живота си в изолираност и за това по какъв начин се оправя в обстановката. " Опитвам се въведа режим на тренировки на децата. Имат задания, които би трябвало да извършват. Всеки би трябвало да поеме отговорности вкъщи. Опитват да хитруват, само че не съумяват. Аз съм минал по същия път. Аз съм по-строг като треньор, само че брачната половинка ми е по-строга към тях. Те не одобряват обстановката добре. Аз съм от остарялата школа. Опитвам се да уравновесявам нещата, само че условията ми са по-високи от това, което изискват техните треньори. Подкрепя, религия и самообладание. Три доста значими неща в същото време. В 21-ви век изолацията е нещо ново за актуалния човек. По време на заболяването при мен изолацията продължи година и три месеца. Изолиране от всички други, даже децата ми нямаха право да влизат при мен - единствено брачната половинка ми ", сподели Петров.

Бившият национал съобщи, че децата му имат още самун да изядат във футбола и призна, че преди няколко дни е имало състезание, в което той е направил 1300 крачета, огромният му наследник 450, а дребният 68.

Стенли описа и забавна история обвързвана с прекосяването му в Селтик. " Когато подписах със Селтик осъзнах, че съм доста обратно освен физически, освен механически, само че и в други съставни елементи. Видях какъв брой е значимо да знаеш езика и това бе проблем за мен. Имах другар, който държеше бургер ван, тъй като се виждах с хора, общувах и започвах да приказвам езика. Малки неща, които ме доближаваха до съблекалнята, което беше значимо. Не съм продавал бургери, само че съм изяждал 3-4 дневно. Ако видиш фотоси оттогава ще видиш, че съм с повечко килограми. Бързо навлязох в атмосферата на Шотландия. Успях да се впише в съблекалнята и да поддържам връзка със съотборниците си. Те започнаха да ме одобряват по друг метод и станах част от един огромен клуб ", сподели Петров.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР