Стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на тв продуцента Магърдич Халваджиян, очаква

...
Стилистката Кремена Халваджиян, съпруга на тв продуцента Магърдич Халваджиян, очаква
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян бременна на 51 г.

Стилистката Кремена Халваджиян, брачна половинка на тв продуцента Магърдич Халваджиян, чака второто си дете на 51-годишна възраст. Сензационната богатства новина към момента не е обявена публично от звездното семейство, само че бе доказана пред " Уикенд “ от техни близки. Според думите им Кремена носи живот в утробата си към този момент четвърти месец и в случай че всичко към бременността ѝ тече без спънки, тя ще стане майка за повторно напролет.

Полът на бебето към момента е защитаван в загадка от семейство Халваджиян даже и пред най-близките им хора. Кремена към този момент има наедряло коремче и по всяка възможност напълно скоро ще прекрати работата си като дизайнер в телевизионното шоу " Маскирания артист “, с цел да се посвети напълно на бременността си.

Новината за бременността на Кремена Халваджиян идва единствено дни, откакто напористата русокоска и Маги отпразнуваха своята перлена женитба. На 25 октомври се навършиха 30 години от брака им, с названието " перлена женитба “ се припомня за това, че трийсет години, претърпени дружно, се нанизват като перли в огърлица.

Очакваното бебе в фамилията на продуцента и стилистката ще е най-големия им подарък за трите десетилетия взаимен живот.

Куриозен факт е, че бременната Кремена Халваджиян има две внучета от единственото си дете Бедрос. 29-годишния Бебо, който работи като оператор в продуцентската компания на родителите си " Глобъл вижън “, е щастливо женен за моделката Алекс Енева, двамата се радват на 5-годишния наследник Еди и на дъщеря им Кай, която се роди в края на 2019 година

Близки до клана Халваджиян споделят, че точно внучетата са подтикнали Кремена към решението да стане майка на 51-годишна възраст. Стилистката обгрижва с доста внимание двете си внучета, а след раждането на Кай в края на предходната година, тя взела твърдото решение още веднъж да стане майка. Магърдич също приел драговолно концепцията да стане татко на почтената 53-годишна възраст.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР