Стилистите на сутрешния блок на бТВ за пореден път се

...
Стилистите на сутрешния блок на бТВ за пореден път се
Коментари Харесай

Скандал! БТВ се подигра грозно с най-известната си красавица

Стилистите на утринния блок на бТВ за следващ път се изложиха и заплашиха живота на едно от лицата на медията.

Натали Трифонова се появи на екран с доста високи токове и очевидно по-голям размер от нейния. Това й създаваше известни усложнения при прекосяването от единия завършек на картата до другия. При всяка нейна стъпка кракът й изкачаше от големите обувки и бе на косъм от това да се строполи на земята.

Красавицата за малко време се трансформира в едно от главните лица на медията и огромна част от популацията на България обича да научава от нея какво ще бъде времето. Всеизвестен факт е, че лицата не избират сами с какво да се облекат и в множеството случаи виждат тоалетите си минути преди ефир.

Стилистите се стремят да бъдат всякога новаторски, само че от време на време излагат по доста жесток метод лицата на медията. Не постоянно съумяват да улучат и точните размери, както в тази ситуация, което пък основава дискомфорт на водещия, а даже може да заплаши и живота му.

" Защо е нужно една синоптичка, която е очевидно висока, да бъде принудена да се чекне на тези кокили. Превърнаха и прогнозата за времето в подигравка ", разясняват в обществените мрежи възмутени фенове.

източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР