Стилистите на България търси талант изгубиха всякакво чувство за мярка

...
Стилистите на България търси талант изгубиха всякакво чувство за мярка
Коментари Харесай

Простотиите на Славена Вътова започнаха: Съдийката лъсна в садо-мазо дрешки в „Талантите”

Стилистите на „ България търси гений ” изгубиха всякакво възприятие за мярка в тоалетите на Славена Вътова. След като през миналия сезон на шоуто тя се разхождаше пред камерите съвсем по долни дрехи, в идващия ще излиза на сцената, облечена в садо-мазо дрешки.

Преди дни от Би Ти Ви разпространиха фотоси от записите на шоуто, които към този момент започнаха, въпреки че ще ги излъчват чак през пролетта. От тях излиза наяве, че най-младата членка на журито – някогашната Мис България Славена Вътова, е заложила за първите излъчвания на облекло, което е по-подходящо за филм за възрастни. Силиконовите й гърди са прибрани в черен кожен сутиен, декориран с вериги и перли. Тя носи кожени панталони с ниска талия, а на кръста й е завързан кожен колан. „ Само камшикът й липсва! ”, разясняват майки, които от в този момент се чудят какво ще споделят на децата си за съдийката в шоуто, когато я видят по малкия екран в този тип в най-гледаното време. Екипът евентуално не е съобразил, че предаването ще се излъчва от 8 часа вечерта и ще се гледа от цялото семейство, в това число и от децата. Нито се е запитал какъв брой момиченца ще изискат от родителите си да им купят облекла като на Славена.

Срещу облеклото, с което Вътова се появява в ефир, от дълго време има съществени рецензии. Откакто се изявява в „ България търси гений ”, тя не стопира да показва форми по най-агресивния вероятен метод, което ненапълно е обяснимо, защото външният тип е най-големият й капитал. На процедура някогашната Мис няма друго качество, което да я отличава от масата, за разлика от останалите членове на журито. Но когато става въпрос за излизане по малкия екран в най-гледаното време, е редно да се съблюдават избрани правила. Тях ги няма в облеклото на Славена Вътова. Тя постоянно излиза полугола пред камерите.

Редно е да отбележим, че тоалетите не се избират от самата нея, а от особено назначени стилисти, които взимат заплати, с цел да я обличат съответно. Такива хора би трябвало да са наясно, че има метод да покажеш хубавите форми на една жена и без да я оставяш полугола. Вместо да потърсят тези способи, те карат Славена, която е майка на две деца, да върви съвсем по долни дрехи. Тя пък май няма нищо срещу. И до момента в който предишния сезон нещата въпреки всичко изглеждаха ненапълно закачливи, настоящият кожен комплект с веригите мина всички граници. Би Ти Ви със своите искания си за добър усет би трябвало да обърне внимание на хората в шоуто, както и на самата съдийка, че сходни парцалки не стават за народен ефир.  

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР