Стилистът Валентин Кулагин не спира да смайва зрителите на "ВИП

...
Стилистът Валентин Кулагин не спира да смайва зрителите на "ВИП
Коментари Харесай

Кулагин с кристална маска за 2500 долара

Стилистът Валентин Кулагин не стопира да смайва феновете на "ВИП Брадър " освен с поразяващата си уста, само че и с ултра ексцентричен имидж. Хасковлията, който нажежи и съживи до макс другояче скучноватия каст този сезон на риалитито, взриви мрежата с манияшката си маска, цялата обсипана с кристали.

Източници на HotNews разкриха, че аксесора му от предишния лайв е неповторим по рода си - отрупан е с над 500 кристали Сваровски, като цената възлиза на сума над 2500 $. Маската е уникат, от нея има направени не повече от 30 копия, които са попаднали в ръцете най-много на колекционери и представители на шоу средите.

Вижте с какво Кулагин подвигна кръвното на Петко



Не е ясно по какъв начин тъкмо Валентин се е сдобил с подобен скъп аксесоар, само че несъмнено нощес на лайва на шоуто той порази всички с визията си. Същата маска гримьорът сподели и при влизането си в Къщата на "ВИП Брадър " преди месец, само че тогава я беше сложил като корона.

Атанас Колев ухажва Мира Добрева

Модни разбирачи не крият, че от дефилетата на Кулагин в Къщата излиза наяве, че дрешника му е цялостен с маркови облекла. Много от тях са били показвани на ревютата на огромните фешън асове.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР