Стилът на Кейт Мидълтън днес е почти перфектен. Новата стилистка

...
Стилът на Кейт Мидълтън днес е почти перфектен. Новата стилистка
Коментари Харесай

7 неща, които Кейт Мидълтън спря да носи, ставайки херцогиня

Стилът на Кейт Мидълтън през днешния ден е съвсем съвършен. Новата стилистка на Кейт – Джини Чадуик-Хейли (бивш редактор на английския Vogue) – познава добре работата си. Всяка продукция на херцогинята на Кеймбридж прави преплитане в медиите. Но преди брака си, когато дрешникът на Кейт към момента не беше окичил кралския дрес-код, тя изглеждаше малко по-различно. Ето 7 неща, които Кейт Мидълтън спря да носи, ставайки херцогиня.

Мини поли

Херцогинята на Кеймбридж постоянно можеше да се похвали с тънка фигура и дълги крайници. Което в действителност от време на време правеше. Преди годежа си с херцог Уилям доста постоянно можеше да бъде забелязан в мини.

Деколтето

Периодично по празненства Кейт се появяваше в рокли с надълбоко деколте. Тя не изглеждаше вулгарно, балансирайки външния тип с главния цвят на тоалета и обикновен стайлинг. Разбира се, сходни изходи от дълго време са били в предишното и през днешния ден херцогинята съумява да притегли възгледите на милиони без експлицитни детайлности.

Къси панталони

Херцогинята рядко се виждаше в къси панталони, явно, даже преди да се причисли към кралското семейство, тя не харесваше изключително този детайл от дрешника. Но когато беше нужен оптимален комфорт (например да карате колело), Кейт избра спортни модели.

Каубойски шапки

В архивните фотоси Кейт Мидълтън постоянно може да бъде забелязана да носи каубойска шапка. Не знаем дали това се дължи на тематиката на събитията, на които е участвала, или просто е харесала филми за дивия запад.

Стегнати върхове

За разходка или екскурзия до магазина Кейт избра елементарни дънки и ризи. Между другото, те бяха много стегнати. Сега те са в предишното и това се възползва единствено от стила на херцогинята.

Дънки

Всъщност в дънките Кейт Мидълтън през днешния ден може да се появи на неофициални или спортни събития. Тя наподобява в тях видимо по-млада от годините си, а сходно разпределяне в дрес-кода явно има позитивен резултат върху настроението й. Просто трябваше да не помни за моделите дънки с ниска талия, които обичаше да комбинира с къси върхове.

Ugg. ботуши

Да, да, бъдещата кралска дама от време на време обичаше да се разхожда в ugg ботуши. Това е разбираемо, британското време рядко скапва слънцето, тъй че трябваше да подкрепям краката си топли. Сега Кейт избира обувки и ботуши.

Както можете да видите, в младостта си херцогинята на Кеймбридж беше нормално момиче, обичаше да се разхожда по празненства и да се забавлява с другари. Нейният облик по това време може да се назова момичешки и укротен, само че през днешния ден той е тестван до най-малкия подробност. Но би трябвало да признаеш, толкоз е хубаво да мислиш, че в сърцето си тя към момента е същата студентка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР