Стилът, който някои хора притежават, става все по-ярък с годините.

...
Стилът, който някои хора притежават, става все по-ярък с годините.
Коментари Харесай

62 години по-късно: Джейн Фонда отново на корицата на „Вог“

Стилът, който някои хора имат, става все по-ярък с годините. Пример за сходна дързост на духа е актрисата Джейн Фонда, която още веднъж излъчва достойнство и елегантност 62 години след първата си корицата за „ Вог “. 83-годишната кино и телевизионна звезда се появи на корицата на полското издание на фамозното фешън списание, облечена напълно във безконечната класика – незаменимото черно.

" Развълнувана съм да споделя, че съм на корицата на октомврийското издание на " Vogue Polska ". Това е изданието им, отдадено на смелостта ", написа актрисата в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

Джейн Фонда се появява за първи път на корицата на „ Вог “ за юлското издание през 1959 година По това време е едвам на 21 години и към момента носи закачливото детското обаяние в себе си, което е напът да срещне женствеността.

 
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Christie's With My Missy (@christieswithmymissy)

Двукратната носителка на премия " Оскар " крие доста козове в ръкава си. Освен с същинския си гений и грациозен жанр, тя ни печели и с публичната си интензивност – активистка и феминистка, която с годините е потвърдила, че нищо, което се случва в света, не й е безразлично и разполага със лично мнение за нещата.

 
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от Beladora Jewelry (@beladorajewelry)

Наскоро Джейн Фонда разгласява и книга, озаглавена „ Какво мога да направя? Пътят от климатичното обезсърчение до действието ", която да ни замисли за природата и света, в който живеем. Когато гледаме с въодушевен взор Джейн Фонда, си даваме сметка, че за своите 84 години тя е живяла толкоз пълноценно, като че ли е основала мемоари от най-малко няколко красиви живота, събрани в един. Харесваме хора, които вдъхват кураж на останалите, като им дават образец по какъв начин да живеят с цялото си сърце и дават отговор на живота с отговарящ жанр!

 
5 урока по жанр от невероятната Джейн Фонда
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР