Стикерите стават като мода при обикновените граждани, в МВР никой

...
Стикерите стават като мода при обикновените граждани, в МВР никой
Коментари Харесай

Росен Рапчев: Лошото е, че много хора харесват Мис Силикон и това поведение

" Стикерите стават като мода при елементарните жители, в Министерство на вътрешните работи никой не се интересува от тези стикери. Нарушението е по отношение на това, което е видял служителят на реда или е снимала камерата, или техническото средство е посочило. Лошото е, че доста хора харесват това момиче и това държание. Те са евентуално нейни почитатели и могат да го създадат това нещо ", разяснява в " Денят стартира " на Българска национална телевизия Росен Рапчев, основен специалист в Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата ", откакто носителката на купата " Мис Силикон " Катрин Йорданова през вчерашния ден беше хваната да кара след използването на кокаин.

В обществените мрежи още веднъж се появи видео, където се вижда, че кара с висока скорост и без ръце по столичен бул.. Преди към месец тя разгласява видео, в което кара с близо 260 км/ч по Автомагистрала " Тракия ".

По думите на Росен Рапчев в случай че служител на реда спре автомобил, на който види стикер от Народното събрание, не би трябвало служителят да има друго отношение.
Според Росен Рапчев някой, който употребява такива атрибути на Министерство на вътрешните работи, предстои на наказателна отговорност.

" Губи се процесът, до момента в който детето е при родителите - това важи освен за опиатите, а по какъв начин да се съблюдават разпоредбите в Закона за придвижване по пътищата. Трябва да имаме полезности като общество ", сподели още Росен Рапчев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР