Стихията взе три жертви в Холандия, една в Белгия и

...
Стихията взе три жертви в Холандия, една в Белгия и
Коментари Харесай

​Силни бури взеха жертви в Европа

Стихията взе три жертви в Холандия, една в Белгия и една в Германия. 20 000 души в Румъния останаха без ток, полетите на самолети и влакове са нарушени.

 © Българска телеграфна агенция
Скоростта напразно в Холандия доближи 140 километра в час, управляващите оповестиха червен код. Бурите взеха три жертви. Амстердамското летище " Схипхол " беше затворено, влакове също не се движат.
Мариан Ринтел, холандски железници: Всички влакове са по гарите. Има паднали дървета по релсите, жиците са прекратени и на всички места има парчета.
Вятърът обърна транспортни средства, автобусният превоз също беше пресечен.

Мъж почина от паднало дърво в немския град Емерих, 100 000 души в Северен Рейн - Вестфалия и Долна Саксония са без ток, " Дойче Бан " спря придвижването на влаковете на дълги дистанции поради бурята " Фридерике ".
Бях тръгнал към университета. Трябваше да се ява преди 15 минути. Пратих известие на преподавателката ми, не чаках, че нито един трен няма да се движи.
Паднало дърво лиши живота на жена, до момента в който карала на 35 километра от Брюксел. Скоростта напразно в Белгия надвиши 100 километра в час. Пристанище Гент е затворено.

Ветрове със скорост 110 километра в час повредиха част от електрическата мрежа на влаковете и повалиха дървета във Англия.

Хиляди домове в югоизточната част на острова са без ток.

18 окръга в Румъния са наранени от неприятното време. В половината страна е разгласен оранжев код. 20 000 души са без ток в региона на Брашов. Виелиците и снеговалежът затрудняват отстраняването на повредите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР