Стихията отнесла 10 000 кубика дърва от сечищата в Средна

...
Стихията отнесла 10 000 кубика дърва от сечищата в Средна
Коментари Харесай

Стихията отнесла 10 000 кубика дърва от сечищата в Средна гора

Стихията отнесла 10 000 кубика дърва от сечищата в Средна гора, това стана ясно от присъединяване на служебния аграрни министър Явор Гечев в ефира на бТВ. Той разясни, че че останалите по улиците дърва за огрев би трябвало да се прибират в склад, проведен от кметовете и те ще вземат решение какво да се прави с тях. Попадналата в дворовете на хората дървесина няма да се заплащат, а може да се употребяват от притежателите на парцела.

Министерски съвет през днешния ден ще разисква парите за възобновяване на потърпевшите от наводнението селища, като в 13:00 се чака среща на кабинета с регионалния шеф на Пловдив и кмета на Карлово. Това заяви в ефира на Българска национална телевизия служебният районен министър арх. Иван Шишков.

По думите му в изумените села цялата инфраструктурата ще се построява още веднъж. Той добави, че в Сопот към този момент водата била пусната. Във връзка с водоснабдяването на останалите потърпевши селища служебният министър разясни, че то не е пуснато, тъй като няма електрозахранване. Според Шишков при стартиране на водата проблем ще бъдат възможните огромни течове, които неизбежно щели да се появяват.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР