Стихията е предизвикала наводнения и свлачищаСилни бури връхлетяха Италия, Унгария

...
Стихията е предизвикала наводнения и свлачищаСилни бури връхлетяха Италия, Унгария
Коментари Харесай

Придошли води отнесоха бебе, докато е в ръцете на майка си по време на буря в Италия

Стихията е провокирала наводнения и свлачища

Силни стихии връхлетяха Италия, Унгария и Хърватия. Десет души изгубиха живота си в Централна Италия. Четирима са изчезнали, измежду тях и две деца.

Автомобили, потопени във вода и улици превърнати в реки - по този начин наподобяват три града в Италия след поройните дъждове. Най-сериозно е потърпевша провинция Анкона, осведоми.

Стихията е провокирала наводнения и свлачища. Няколко реки са прелели в региона на Кантиано, където улиците са под вода. На доста места е прекратена пътната мрежа.

Наложи се хеликоптери да се включат в избавителните акции. Издирват се изчезнали хора. Едно дете е било отнесено от придошлите води в община Барбара, до момента в който било в ръцете на майка си.

Властите са безапелационни - сходна стихия не е връхлитала района от дълго време и те не са били готови за неочакваното водно злополучие, при което единствено в границите на няколко часа се е изляло огромно количество вода.

Ураганен вятър изкорени дървета и нанесе материални вреди и в Будапеща. Прекъснато е електрозахранване тук-там в унгарската столица.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР