Стигнахме и до пълнолунието в знака на Козирога. То ще

...
Стигнахме и до пълнолунието в знака на Козирога. То ще
Коментари Харесай

Внимание! Ето какво ще донесе пълнолунието в Козирог на 28 юни

Стигнахме и до пълнолунието в знака на Козирога. То ще се случи на 28 Юни, тъкмо в 10:20ч. Винаги, когато имате пълнолуние в съществените знаци, можем да чакаме сериозна смяна на силата, тъй като са наранени някои от най-важните сфери в живота ни. Този път това е салдото сред персоналния и обществения живот. Важни решения ще би трябвало да вземем в тази посока. Те ще са свързани с новите отговорности в живота ни, които го трансформират по този начин, че някак си той би трябвало да потече в ново русло.
Едновременно с това ще е доста мъчно да се разделим със остарялата сила. Дори този развой може да е обвързван със мощна прочувствена болежка.
Нека да проследим кои са най-важните неща, които би трябвало да знаем за Пълнолунието в Козирог: Ще усетим потребност да се откъснем от сигурността, която ни дава фамилията и да поемем отговорност за личните си живот. Това може да е сложен и прочувствено уморителен развой, който изисква време. Добре е да си дадем това време. Ще усетим, че персоналният ни път се разграничава от този на околните ни. Сега е моментът да се показа това и да се помоли за схващане и приемливост във връзка с другия ни и неповторим път както в персонален, по този начин и е професионален проект. Дори и да има разочаровани, то ще е за малко, по тази причина не се тормозете прекомерно за това.Независимо че страстите ще ни захлупват на моменти и ще желаеме да има се отдадем, няма да имаме това време. Емоциите ще протичат дружно с действието, тъй като това Пълнолуние изисква да действаме и то интензивно.Подходящ миг е да почистим съзнанието си от остарели мисли и правила, само че е и добре да почистим дома си от ненужни движимости, които ни затрупват от доста време. Подарявайте това, което не ви е нужно.Енергията на това пълнолуние ще ни накара да извървим пътя от персоналната неустановеност до зрялото ни аз. Сега този развой ще стартира и няма по какъв начин да го спрем. Това ще е миг на едно ново осъзнаване за личния ни живот.
Оставете остарялата сила да си отиде, без да се пробвате да я задържите. Това са връзки с хора, процеси, мисли. Ако нещо в този момент завършва, значи по този начин би трябвало да стане.

Източник: http://xyli-leonis.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР