Стигна се до екологична катастрофа на Варненското езеро, затова подписах

...
Стигна се до екологична катастрофа на Варненското езеро, затова подписах
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: 20 000 гласа са купени на предишните избори във Варна

" Стигна се до екологична злополука на Варненското езеро, по тази причина подписах писмо до Европейският основен прокурор по отношение на по този начин известната тръба на Варна, която стана знак на безвластие. Това е връзката на пречиствателната станция от южната страна на Варна със станция от северната част, правена е за 5 млн. евро. Оказа се, че не е положена и закопана вярно. В продължение на 11 месеца кметът и екологичното министерство пазят това в загадка. През януари се дадоха 1 млн. лв. за следващ ремонт без социална поръчка на обичана компания на общината - " Хидрострой ". Същата компания без конкурс стартира ремонт на Двореца на културата и спорта, по предварителни данни беше 5 млн., а излезе близо 16 млн. Варна няма интермодален терминал - пристанище „ Варна-изток " да стане атракционна зона на града. Територията стана заведение до заведение, а концепцията беше там да се построи нов яхтен терминал и аквариум. Същият план, който е изработен в Барселона. По този метод привличаш кулоар 7, 8, „ ТРАСЕКА ". ", съобщи Борислав Гуцанов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Варна в " Актуално от деня " по БСТВ.
Гуцанов разяснява спада на туристи в летния ни сезон и част от инфраструктурните планове за Варна: " Друг огромен план е построяването на „ Аспарухов мост ", това би трябвало да е връзка сред мегаполиса Истанбул, по този начин правиш автомагистрала север-юг. Магистрала „ Хемус " е извънредно значима, само че нейното предопределение е да е вътрешно-транспортна артерия. Чрез автомагистрала „ Черно море " приказваме за голямо привличане на товари, по този начин ще влязат други средства в страната ни. Кабинетът на Борисов направи всичко допустимо да убие сезона, не дадоха никакви ясни правила по какъв начин ще влизат туристите. ПСР теста излиза по-скъпо, в сравнение с да престоят 3 дни в курортите. Отношението към съветските ни туристи е под всякаква рецензия, до преди месец консулствата ни не работиха и не издаваха визи ".
" Хиляди варненци пристигнаха на откриването на акцията ни. Големият проблем са дилърите и покупката на гласове. Варна стана нарицателно за такова. Близо 20 000 гласа са купени на предходните избори, съгласно изчисленията, които се направиха. Мерки не бяха взети, само че всички знаеха кои са локалните предприемачи и олигарси, които плащаха за покупка на гласовете. Не съм последовател на бързите промени в Изборния кодекс, изключително когато става дума за закон с извънредно значимо значение. Много е значимо, че се одобри машинното гласоподаване, тъй като това лимитира опцията за следен избор и лимитира опцията за фалшификации по време на броенето и предаването на протоколите. ", посочи претендентът за народен представител.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР