Стига с тези глупости! Това бяха абсолютни шеги на пиано!,

...
Стига с тези глупости! Това бяха абсолютни шеги на пиано!,
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Женихът каца във вторник

" Стига с тези нелепости! Това бяха безспорни смешки на пиано! ", сподели лорд Евгени Минчев във връзка " даден обет " от страна на певицата Силвия Кацарова, която " дала обещание " да го венчае. Иде тирада за пусната от Минчев фотография в нета преди дни, на която той е с изпълнителката на " Топъл дъжд " Силвия и приятеля му Наско. " С Атанас и аз пихме кафе със Силвия Кацарова, която " даде обещание " да ни бъде кума ", написа пиарът и " заблуди " всички, че му следва тежка женитба.

Признавайки коментара си под фотоса за задявка, с типичния си бохемски комизъм Евгени не посочи последната дума от израза " смешки на пиано " - става ли въпрос за съществително име, означаващо музикален клавирен инструмент, или прилагателно, поясняващо алкохолно положение. " Вижте, едно се приказва, а истината е друга - " женихът каца във вторник! Ха ха! Всъщност идва огромната звезда, солистът на Кралската опера и балет на Англия - Карло Фернандо Монтаньо, и върша празненство за него. Ето това е нещо сензационно и обикновено, за което да пишете! Търсите единствено нелепости и злословия. Елате да гледате спектакъла му на приятелско празненство на 11 юли в " Театро " с приветливо облекло и ще се убедите в силата на огромната вест! ", описа за " България Днес " Евгени.

Забавната фотоситуация вокалът на поп-рок групата от 70-те години на предишния век LZ Силвия не съумя да разяснява, защото е на отмора в Италия. А словесните лудории на шоумена и бизнес бизнесмен Минчев изненадаха дъщерята на Силвия - Теди Кацарова, която сподели: " Абсурд! Въобще не знам за сходно нещо - за първи път слушам! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР