Стейси Соломон е казала на съпруга си Джо Суош, че

...
Стейси Соломон е казала на съпруга си Джо Суош, че
Коментари Харесай

Стейси Соломон удря Джо Суош относно плановете за бебе, заявявайки, че „вие сте сериозно подведени“

Стейси Соломон е споделила на брачна половинка си Джо Суош, че е „ съществено измамен “, откакто двойката се скарала по отношение на вероятността тя да стане майка за шести път.

Знаменитото дуо споделя деца Рекс, четири, Роуз, две, и Бел, съвсем едно, до момента в който звездата от Loose Women Стейси има две по-големи деца от предходни връзки. Разговаряйки за новото й шоу, Crafty Christmas на Стейси Соломон, предходното I'm A Celebrity King of the Jungle, Джо настоя, че брачната половинка му постоянно упорства, че е завършила с раждането на бебета, само че го последва с взор, който подсказва друго.

Стейси и Джо можеха да бъдат видени да рисуват картонени туби за празничен план по програмата на BBC, защото диалогът бързо се насочи към разширение на тяхното поколение. „ Не мога да допускам какъв брой бързо мина тази година “, съобщи Стейси. — Имахме бебе преди 10 месеца.

Винаги гладкият, Джо отговори: „ Знам и виждам какъв брой добре изглеждаш – и аз не наподобявам доста зле, нали? “ 34-годишната Стейси отвръща на уда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР