Стерномантията е науката, която разгадава женския характер според формата на

...
Стерномантията е науката, която разгадава женския характер според формата на
Коментари Харесай

Формата на гърдите разкрива характера на жената

Стерномантията е науката, която разгадава женския темперамент съгласно формата на гърдите. Женските гърди най-често се възприемат като полов обект, макар че тяхната съществена естествена функционалност е да доставят храна на бебето. Всъщност формата на гърдите може да покаже доста за характера на дамата, написа ladyzone.bg. За да се добие по-ясна визия, всяка форма се съпоставя с плод.

1. Ябълки (добре заоблени гърди със зърна междинен размер)

Притежателката им е свободна душа, която обича приключенията. Импулсивна е. Понякога фриволното й държание или метод на обличане може да смути близките, макар че тя самата единствено е желала да е съвременна. Тази жена има доста по-различна позиция за нещата от живота. Обича да остава сама и да търси уют и успокоение в дома си.

2. Круши (големи гърди с по-заоблена форма в долната си част)

Тя е самостоятелна жена, която обича да е водач. Понякога има държание, което близките характеризират като безчувственост. Обича логиката и математиката и постоянно следва правилата на тези науки в живота си.

3. Тикви (пищни гърди с огромни, тъмни зърна)

В живота си тя е оптимист, фамилен вид жена, който се усеща най-добре, грижейки се за брачна половинка и децата си. У нея има една непрекъсната тревога, поради която й е мъчно да се отпусне и да си почине. Обикновено е душата на компанията, тъй като има забележително възприятие за комизъм.

5. Лисичи муцунки (малки гърди със стърчащи зърна)

В дамата с такава форма на гърдите има огромна пристрастеност и предпочитание за живот. Обича приключенията. Постоянно учи нови неща – езици, подготвяне на ястия, непознати традиции. Пред домашния уют по-често избира далечните пътешествия.

6. Патладжани (плоски, увиснали гърди с малко размер в долната част)

Околните обичат да поддържат връзка с дамите с такава форма на гърдите, тъй като връзката с тях е лесна. Тези обичат да ръководят живота си сами и мъчно одобряват непознато мнение. Мъжът до тях нормално е под чехъл.

7. Лимони (среден размер гърди, мощно разделечени една от друга)

Жените с подобен вид гърди са жизнерадостни и радостни. Имат подчертана артистична страна на характера. В брака тези дами са откровени и предани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР