Степента на участие на НАТО в конфликта в Украйна се

...
Степента на участие на НАТО в конфликта в Украйна се
Коментари Харесай

Песков уверен, че специалната военна операция ще постигна целите си

Степента на присъединяване на НАТО в спора в Украйна се усили, само че това няма да повлияе на позитивния резултат от специфичната военна операция за Русия. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Степента на ангажираност на НАТО в спора в Украйна се усили. Това води до закъснение във времето, само че не може да промени същността на протичащото се и най-важното - позитивен резултат за нас, разясни той.

Не можем да живеем без победа, тъй че успеха ще бъде сигурна, акцентира представителят на Кремъл.

Песков уточни, че е посетил Луганск предходната есен и означи, че през последните шест месеца контурите на световната война, която се води, са станали по-ясни. Тя стана по-твърда, по-безпощадна, добави той.

По думите му напоследък се е отворил гноясал цирей на геополитиката. Това, което се случва в този момент, е екзистенциално за Русия. За нас това е въпрос на живот и гибел. И имаме единствено един вид - всичко да върви съгласно нас, акцентира Песков.

Говорителят на Кремъл съобщи, че сега се води тотална осведомителна война. И нашата страна, и страните от груповия Запад работят във военно време. НАТО има протоколи за работа с медиите - това е и стартиране на дезинформация, и прекъсване на осведомителните потоци от чужбина, предизвести той. На този декор ролята на тези, които управляват осведомителната работа в Русия, стана по-значима, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР