Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на ПФК

...
Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на ПФК
Коментари Харесай

Шеф на футболен фенклуб зове да си поговорим за възпитанието и семейството

Степан Хиндлиян, ръководител на Националния клуб на последователите на ПФК " Левски " съобщи, че познава хората от агитката, провокирали расисткия скандал по време на футболния мач сред националните тимове на България и Англия.

Според него обаче самият скандал е мощно преекспониран и той не желае да се приказва за дребните неща, като това дали ги познава и кои са тези почитатели, а желае да приказва за огромните и значими неща, като да вземем за пример за какво въобще в България се стига до такива настроения: А може ли някой да каже на хората, които ръководят страната, да не вършат ксенофобски и фашистки изявления, попита Хиндлиян.

Според него би трябвало да се случи нещо в страната, с цел да забележим, че има проблем и да стартираме да си прехвърляме виновността. " Фокусирали сме се върху държанието на обособена група от хора, които са били на стадиона. Никой обаче не се пита за какво има такива настроения ", повтори пред Нова телевизия въпроса си ръководителя на фенклуба.

Той уточни и сериозния проблем - футболът към този момент не носи нищо, няма просвета, няма семейство, няма всеобщ спорт и прикани, де са огледа какво се случва във футболните клубове и по какъв начин те се ръководят. " Футбол няма, той е изпразнен от наличие. "

Степан Хиндлиян е чул всевъзможни мнения, в това число че казусът е режисиран и някакви хора са взели пари. " Въпросът е кой е режисьорът ", пита той и продължи: Дали става въпрос за Британската футболна асоциация, или за българското държавно управление, или пък някой, който желае да отклони вниманието преди изборите?

Степан Хиндлиян приключи с това, че всички обръщат внимание на случаи като този, само че никой не отразява положителните неща, които почитателите на футболни тимове вършат.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР