Степан Долгих бе осъден на 18 години затвор, след като

...
Степан Долгих бе осъден на 18 години затвор, след като
Коментари Харесай

Младоженец уби съпругата си часове след сватбата

Степан Долгих бе наказан на 18 години затвор, откакто бе упрекнат в убийството на своята брачна половинка, единствено няколко часа след брачната им гала.

35-годишният обвинен е направил цялостни признания пред съда в Новосибирск (Русия). Като претекст за осъщественото закононарушение показал съмненията си, че брачната половинка Оксана Полуденцева (36) му изневерявала.

Долгих е имал предходна присъда за ликвидиране и в действителност се е срещнал със брачната половинка си, до момента в който е бил в пандиза.

Според очевидци Долгих почнал да постанова жена си още по време на сватбеното празненство, когато я видял да беседва с един от гостите.

Разследващите разкриха, че той траял да я бие и откакто двамата напуснали къщата, в която се провеждало тържеството. Малко по-късно те още веднъж се завърнали, където Долгих към този момент умъртвил брачната половинка си, осведоми novini.bg. Вече мъртва, мъжът сграбчил тялото ѝ, излязъл и го захвърил в едно дере.

Гостите били прекомерно изплашени, с цел да реагират и да се намесят, само че незабавно подали сигнал в полицията, която пристигнала и арестувала на място Степан Долгих.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР