Стенна рисунка на анонимния британски стрийт художник Банкси на бездомник,

...
Стенна рисунка на анонимния британски стрийт художник Банкси на бездомник,
Коментари Харесай

Бездомен дядо Коледа - хит в Инстаграм и по света /видео/

Стенна рисунка на анонимния английски стрийт художник Банкси на скитник, легнал на скамейка, теглена от два елена на Дядо Коледа, стана шлагер в Инстаграм, съобщи Ройтерс.
Видеото на инсталацията с жив скитник, легнал на скамейка с всичките си притежания, привързана към нарисувани на стената в бяло коледни елени, се появи в британския град Бирмингам през уикенда. Композицията бе гледана от близо три милиона консуматори.

Проблемът с бездомниците става все по-остър в страната, отбелязва организацията. Миналата година 726 души без покрив над главата починаха в Англия е Уелс. Това значи по два смъртни случая всеки ден.

" Бог да пази Бирмингам ", написа Банкси на страницата си в Инстаграм. " За 20-те минути, през които заснехме бездомника Райън, инцидентни минувачи му предложиха топла напитка, шоколад и запалка, без да е молил за нищо ", показа художникът.

Роденият в Бристол Банкси, който държи в загадка своята идентичност, е прочут със своите политически и обществено ангажирани графити. Рисунките му се показваха внезапно по стените в най-различни краища на света.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР