Стела, Слави, Дария, Георги и Аякс Велчеви живеят в старата

...
Стела, Слави, Дария, Георги и Аякс Велчеви живеят в старата
Коментари Харесай

Фамилия Велчеви - четирима боляри и представител на старонемски род

Стела, Слави, Дария, Георги и Аякс Велчеви живеят в остарялата ни столица Велико Търново. За реда и организацията във семейството се грижи старонемската овчарка Аякс, който е и нещо като по-голям брат на Дари и Гого. Дария към този момент е ученичка в първи клас. Тренира спортна гимнастика и тази година за първи път взе участие в огромни надпревари, от които тимът ѝ се връща с доста медали. Гого е на четири и е лудетината в фамилията. Обича да играе мач, да се прави на боец, да крещи мощно и да бяга бързо. Слави работи във компания за изкупуване на зърно и пътува много. Обича да играе и да гледа футбол. Често, по стичане на събитията, съседите стават съпричастни с резултата от мача. Стела е, както е съвременно да се споделя - " stay-at-home mom ". Тренира бокс и е постоянно в придвижване. Описват се като доста шумно и шарено семейство.
Обичат природата и всичко родно. Може би по тази причина обичаните им артикули в Lidl са на „ Родна стряха “, където постоянно пазарят. Слави не пропуща да си вземе саздърма, сланинка и суджук. Със сладкото от люти чушки пък постоянно изненадват гостите си. Прясното месо за готвене и замразените багети с билки са измежду наложителните им покупки. Гого обича дървените играчки, а Дария – нещата за лепене и творене. Стела избира разнообразието от сирена и скир. Това е и обичаната й закуска след подготовка: 200 гр. скир, доза протеин, 1 ч.л. фъстъчено масло, малко чия, малко овесени ядки и е подготвена за нови подвизи. Като динамични хора употребяват термобельо, което са си купили във веригата и постоянно го предлагат на другари, тъй като устоя на мраз, доста пране и сушене. 
 Зелена опция на еднократните найлонови торбички за плодове и зеленчуци в Lidl Зелена опция на еднократните найлонови торбички за плодове и зеленчуци в Lidl
Green Bags – торбички, вид мрежи за насипни плодове и зеленчуци за многократна приложимост предлага към този момент Лидл България в магазините...
А коя е обичаната им рецепта, чието подготвяне лишава 2 часа, само че резултатът обезпечено си заслужава, може да видите на gotvi . lidl . bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР