Стела и Илиян определиха участието си във формата „Смени жената”

...
Стела и Илиян определиха участието си във формата „Смени жената”
Коментари Харесай

Стела и Илиян след "Смени жената": Ние ще си останем нетрадиционно семейство

Стела и Илиян дефинираха присъединяване си във формата „ Смени жената” като неизмеримо. Влогърите споделиха опита си след претърпяното при размяната на фамилиите, като обявиха, че нетрадиционното семейство е точно това, което желаят да бъдат.

В сряда вечер в " Смени дамата " млада двойка се изправи против улегнало патриархално семейство, като показа своите актуалните разбирания и теории за благополучие. Противоположните полезности и философии за живот на двете генерации доведоха до очевиден конфликт сред двойките в международния обществен опит по bTV.

Стела и Илиян живеят на фамилни начала от 4 години. Двойката има личен канал в интернет с персонално продуцирани комедийни видеа . Въпреки щурия си метод на живот, Стела и Илиян имат ясно построена система на отговорности - младата жена се грижи напълно за семейството , а отговорностите на нейната половинка са свързани с монтирането на техните клипове. Философията за благополучие на двойката е елементарна - Стела и Илиян обичат да се впускат във всевъзможни дивотии и грабят с цялостни шепи от живота.

Те размениха живота си за седмица с Нели и Илиян, които са дружно от 17 години и имат две дъщери - Емили и Кристин. Двамата дружно стопанисват частен разплодник за риба в покрайнините на Смолян и ресторант към него. Семейство Топалови държи на патриархалните правила в дома си и дефинира щастието с чувството за обич и дребните достижения в живота. Нели остави чувството за сигурност и успокоение в дома си, като замени фамилията си със Стела и нейната половинка, които гледат на живота от неговата занимателна и пъстра страна.

Вижте още какво споделиха влогърите във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР