Стела, бившата брачна половинка на Бойко Борисов, и настоящият й

...
Стела, бившата брачна половинка на Бойко Борисов, и настоящият й
Коментари Харесай

Идва си първата жена на Бойко Борисов

Стела, някогашната брачна половинка на Бойко Борисов, и актуалният й брачен партньор Стефан (бивш мъж на Цветелина Бориславова) си идват за празниците в България. Щастливата двойка се прибира в родината, с цел да почете поканата на другари и някогашни сътрудници да се съберат и повеселят за празниците.

Стефан и Стела евентуално ще си дойдат с Ралица (по-голямата щерка на Цветелина) и щерката на Бойко Венета, които живеят с тях в Съединени американски щати, оповестява столичен вестник.

Стефан и Стела Абаджиеви бяха за финален път в България преди 2 години – на купона за Международния ден на лекарите – 7 април. Тогава двойката чества с сътрудници на Стела в Банкя. Там си припомнили десетки случки от работата в градската клиника, станали преди повече от 20 години. Тогава всички били новаци в специалността офталмолог.

Историята на двойката Стефан и Стела стартира мелодраматично през 1988 година Точно като в сапунка двамата се оказват жертви на личните си половинки – Цветелина и Бойко. Бъдещият министър председател се влюбва в дамата на приятеля си. Докато компютърният експерт Абаджиев и половинката на Бойко Стела кроят проекти по какъв начин да си върнат половинките, сред тях също пламват усеща. Стефан имал потребност от разтуха, тъй като бил унищожен от изневярата на Цветелина.

Убеден бил, че бракът му с нея бил благополучен. Като наследник на някогашния дипломат в Букурещ Иван Абаджиев, той нямал никакви финансови проблеми. Постепенно Стефан се сближил със Стела и двамата се събират дружно. Заминават за Съединени американски щати, където той работи като компютърен експерт, а тя се потвърждава като добър очен доктор. Бойко обаче упорствал да заплаща за образованието на щерка си.

Другата щерка на Цветелина – Веселина, живее с майка си в София. И трите девойки са се образовали в чужбина. Ралица е магистър по публични науки, приключва в Щатите и дълго време работи в една компания с татко си. Скоро обаче има желание да се върне в Европа. Сестра й Веселина има тапия от швейцарски лицей, а след това приключва вътрешен дизан в Италия.

Бойко Борисов превзема сърцето на Цветелина през 1988 година увлечена по мускулестия юначага тя събира най-ценните си движимости, взима 3-годишната си щерка Веселина и се мести да живее у Бойко. Мъжът й Стефан дълго време се чуди къде е брачната половинка му. Едно тележонно позвъняване на мек женски глас го кани на среща, с цел да му опише “истината за непредвидения инцидент”. Точно тогава Стефан се среща със Стела, дамата на Борисов.

Напоследък се приказва, че Цветелина повече от година не живее с Бойко. Сама поставила завършек на връзката им. Според техни другари причина за разпада е отводът на Борисов да подписа брак с дългогодишната си спътница в живота.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР