Стефка Стаменова от Пловдив беше избрана за Мисис баба България

...
Стефка Стаменова от Пловдив беше избрана за Мисис баба България
Коментари Харесай

Избраха Мисис баба България 2019

Стефка Стаменова от Пловдив беше определена за " Мисис баба България " 2019 . 10-тото юбилейно издание на състезанието по традиция се състоя на Бабинден, 21 януари. Успоредно с него се организира и единственият в света интернационален конкурс за баби Grandma Universe.
Тазгодишната носителка на короната е на 50 години, лайфкоуч, радио и ефирен публицист. Има 2-годишна внучка.
Първа подгласничка стана Цветанелия Колева, а Славка Йовчева - втора.
Над 300 кандидатки от цялата страна обявиха предпочитание да вземат участие в конкуренцията. Целта на този конкурс е да даде образец за модерна баба – красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и персонално пространство. До финала на състезанието " Мисис Баба " журито позволи 10 кандидатки. Тази година прави усещане, че множеството са с по три деца и няколко внуци.


Участие в конкуренцията Grandma Universe 2019 взеха представителки от 5 континента. Отново се наблюдаваше засилено наличие на азиатки. Това не е инцидентно, защото няколко следващи години короната отива в Азия.
Короната на Mrs Classic Universe 2019 отиде при Светлана Исаева от Русия. Тя има двама сина. Мотото на нейния живот е да оказва помощ на другите да живеят по-добре и има вяра, че когато оказваме помощ на слабите, ставаме по-силни.
Изабела Хереро от Испания пък завоюва оценката за Grandma Universe 2019. Тя е майка на три деца и има внук на 3 години. Адвокат по специалност. Собственик на организация за недвижими парцели и организация за модели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР