Стефаново. Нека с. Стефаново се радва на повече млади хора,

...
Стефаново. Нека с. Стефаново се радва на повече млади хора,
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ Емил Радев беше гост на празника на село Стефаново

Стефаново. Нека с. Стефаново се радва на повече младежи, на благополучие и положителни дни, пожела претендентът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ Емил Радев, който бе посетител на празника на добричкото село, дружно с народните представители вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Сред гостите на тържеството бяха и зам.-областните шефове Красимир Николов и Живко Желязков и ръководителят на Общинския съвет на община Добричка Пламен Станчев.
„ Бъдете здрави и дано помним славните каузи на българските войни, изпълнили дълга си в името на родината ”, пожела вицеадмирал Манушев, който е и регионален координатор на ГЕРБ-Добрич. Той приветства жителите на селото във връзка празника им, който съответствува с Гергьовден и Деня на храбростта и българската войска.
Кметът на Стефаново и общински началник на ГЕРБ в община Добричка Марин Хаджийски срещна гостите с европейските планове, осъществени в селото. „ Европейската взаимност е скъпа поддръжка за локалния бизнес и действителна опция за благоустрояване в дребните обитаеми места. Чрез Програмата за развиване на селските региони през 2016 година в селото ни бе построен общностен център, в който получават рехабилитация и грижи към 40 деца. Социалният център е измежду първите четири в страната и обслужва деца от всички 68 села в общината ”, показа Хаджийски. Той посочи още, че с планове по ПУДООС в селото са построени фитнес навън, беседка за зелено учебно заведение, както и уреди за игра в двора на детската градина. „ С грижа за децата и младежите в Стефаново посредством локалната инициативна група се осигуриха средства и за детска площадка ”, напомни Хаджийски.
Емил Радев изрази убеденост, че с поддръжка за ГЕРБ на идните избори България ще резервира европейските вероятности, които й подсигуряват повече средства за възобновяване на инфраструктурата и за развиване на конкурентоспособен бизнес.
По-късно Емил Радев посети Етнографската къща в Добрич, където бяха възродени обичаите, присъщи за огромния християнски празник Гергьовден. „ Нека и отсега нататък да пазим традициите, посредством които българщината се е съхранила през вековете ”, пожела претендентът за евродепутат и при визитата си в с. Люляково, община Ген. Тошево, чиито поданици означиха 6 май със събор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР