Стефанос Циципас се класира за полуфиналите на заключителния турнир на

...
Стефанос Циципас се класира за полуфиналите на заключителния турнир на
Коментари Харесай

Циципас на полуфинал при дебюта си в Лондон

Стефанос Циципас се класира за полуфиналите на заключителния шампионат на АТП в Лондон и то при дебютното си присъединяване. 21-годишният грък продължи с положителното си показване, като записа втора победа в група " Андре Агаси " - 6:3, 6:2 над Александър Зверев (Германия).
Надал завоюва изгубен мач в следващия героичен двубой с Медведев Матадора още веднъж сподели за какво е жива легенда на международния тенис
Първият сет бе равносилен, като първоначално всеки печелеше своето подаване. Циципас имаше леки съмнения в петия гейм, в който трябваше пръв да избавя точка за пробив, само че се оправи и поведе с 3:2. След това обаче Циципас се възползва от първия си и късмет за пробив в осмия гейм и наказа своя противник, повеждайки с 5:3. След това без особени проблеми взе и своето подаване, с цел да затвори сета с 6:3.

Снимка: Reuters

Във втория Циципас напълно доминираше, като проби още в първия гейм и по този начин взе самодейността. След това направи и втори пробив за 4:1 и на процедура пречупи съпротивата на противника, който до края съумя само да запише още един гейм, с цел да направи загубата малко по-почетна за крайното 6:2.

Зверев е с една победа и една загуба и има късмет да продължи към полуфиналите и отбрана на купата си от предишния сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР