Стефано Пиоли коментира случката със по време на дербито с

...
Стефано Пиоли коментира случката със по време на дербито с
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Ибрахимович не е расист

Стефано Пиоли разяснява случката със по време на дербито с преди няколко дни. Шведът имаше препирня с, която ядоса съществено белгиеца, а се появиха и изказвания, че Златан е обидил противника на расистка основа, което той изцяло отхвърли. В по-късен стадий от мача Ибрахимович получи и червен картон.

" Той съжалява за аления картон, само че е подготвен за утрешния мач. Това, което се случи, не е хубаво. Не го утвърждавам, само че сходни неща стават. Ибра сигурно не е расист, време е да спрете да говорите за това. Той постоянно е бил на първа линия в борбата против всевъзможни дискриминации ", съобщи Пиоли.

Milan, Pioli: " Bologna molto offensivo e per fare punti serve prestazione di alto livello " -
— ITASportPress (@ItaSportPress)
Утре " росонерите " гостуват на и ще се опитат да усилят задатъка си на върха преди дуела на Интер. Наставникът на даде детайлности към физическото положение на играчите си.

" Бенасер се усеща по-добре, само че е отвън игра отдавна. Ще пътува с тима, само че се колебая, че ще стартира мача. Манджукич изкълчи глезена си против, само че се усеща по-добре. Вчера тренира с тима. Ако няма проблеми през днешния ден, ще е на линия за дуела. Надявам се Каяер скоро да се завърне. Трябват ни всички благоприятни условия за идващите няколко седмици ", показа треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР