Стефания Ферарио е австралийски модел, който има италиански корени по

...
Стефания Ферарио е австралийски модел, който има италиански корени по
Коментари Харесай

Цял свят говори за тази ослепителна блондинка

Стефания Ферарио е австралийски модел, който има италиански корени по майчина линия и британски по бащина.

В нейната история има нещо супернеобичайно, което въодушевява милиони дами по света.

Момичето е на 25 години и е много известна в интернет средите не с друго, а с пухкавите си и закръглени форми, които въобще не се тормози да показва.

Стефания има собствен личен Instagram канал, в който постоянно демонстрира пухкавата си фигура единствено по долни дрехи. А за всичко това ѝ заплащат луди пари.

И по какъв начин другояче. Тя е от тези plus size моделки, които към този момент се трансфораха в пример за женска хубост.

Освен всичко съгласно множеството хора точно тези дами са красиви, идеални и същински, а не кльощавите моделки, които умират от апетит, спазвайки следващата безумна диета или припадайки от безсилие след часове прекарани във фитнеса.

„ Ако сте добър човек, само че вашите форми са разнообразни от общоприетите, то пътят на кариерата може да бъде дълъг и несполучлив. Но в случай че самите вие сте сигурни, че сте красиви, то това ще си проличава от всяко ваше движени е и жест. Затова вярвайте в себе си и хубостта си, а не в стандартите, които някой се пробва да ви наложи”, безапелационна е 25-годишната жена.

Стефания е поразителна в своята неприкритост, само че и не се опасява да покаже себе си и тялото си, а това от своя страна предизвика доста девойки да обичат себе си и своята фигура.

„ Не можеш постоянно да се криеш или срамуваш от самата себе си, ние сме разнообразни - по тази причина сме уникални”, споделя още обилният модел.

„ Човек би трябвало да може да се любува на живота и на самия себе си. Само си кажете „ Аз съм най-щастливият и най-красивият човек в света”. Отхвърлете клишетата, които могат да ви доведат до меланхолия или още по-зле – до анорексия. Обичайте се такива, каквито сте”, приканва пухкавата жена.

Трябва да отбележим, че с изключение на с моделство Стефания е и извънредно дейна в битката против рака на гърдата. Тя неведнъж е взе участие в благотворителни събития, а част от парите, които печели от фотосесиите си подарява точно на тази идея.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР