Стефани Стефанова и Страхимир Анков снощи бяха избрани за „Мис

...
Стефани Стефанова и Страхимир Анков снощи бяха избрани за „Мис
Коментари Харесай

Стефани и Страхимир станаха „Мис и Мистър Козлодуй 2018”

Стефани Стефанова и Страхимир Анков нощес бяха определени за „ Мис и Мистър Козлодуй 2018”, заяви уредникът на състезанието Иво Йосифов. Пищната гала се организира за трета поредна година в "The River complex " в крайдунавския град. Организатори на блестящото събитие бяха „ Интерсаунд” и „ X Model Group”.
Най-красивите младежи в атомната столица бяха определени измежду 8 девойки и момчета на възраст от 15 до 25 години. Техни първи подгласници станаха Вероника Йорданова и Кристиян Кръстев. На третото място останаха Памела Михалкова и Марин Тодоров. Лица на „ X Model Group” пък станаха красивите Кристън Петков и Катерина Ермакова.
Надпреварата за хубост в Козлодуй е част от веригата, която ще избере новата „ Мис България”. От тук стартира търсенето в Северозапада на новата победителка в влиятелния конкурс. През идващите 2 месеца предстоят състезанията във Враца, Монтана, Видин, Белоградчик, Бяла Слатина и Лом.
След като Стефани Стефанова сграбчи короната, тя ще вземе присъединяване в „ Мис и Мистър Северозападна България 2018” във Видин. А през ноември ще се състезава и в състезанието „ Мис България”.
Тази година в състава на журито в Козлодуй беше сексапилната „ Мис Силикон на десетилетието “ Джулиана Гани, която „ запали” The River complex с горещото си тяло. Член на журито беше и притежателят на правата на състезанието „ Мис България” - Ирина Папазова, която преди броени дни завоюва купата “Мисис Туризъм Европа 2018” на международен конкурс, който се състоя в Малайзия. Тя показа гордо България, облечена както в национална носия, по този начин и в елегантна вечерна рокля от дизайнера Христо Чучев.
Останалите членове на журито бяха фитнес инструктора Илиян Найденов, Емил Тодоров – представител на Община Хайредин и ФК „ Огоста” /Хайредин/, Стилиян Чомаковски – предприемач, Христо Казаков, най-хубавият тенисист в Северозападна България, от тенис академията на Новак Джокович в Белград.
Красивите букети бяха подсигурени от бутик за цветя и дарове „ Невена”. За спечелилите в блестящата конкуренция имаше обезпечени доста награди. Водещата на събитието – офис мениджърът на „ X Model Group “ Зорница Димитрова, способства в допълнение за положителното въодушевление на публиката и участниците в събитието.
След награждаването на новите най-красиви младежи на Козлодуй стартира ваучър, който продължи до късно. Градусът на положителното въодушевление остана във владението на гореща музикална стратегия – D.J. dance and music party.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР