Стефани Разсолков, която участва в Сървайвър“, вече официално е лека

...
Стефани Разсолков, която участва в Сървайвър“, вече официално е лека
Коментари Харесай

Опозорена! Стефани от „Сървайвър“ го пое отзад след шоуто, знайни и незнайни й се изреждат

Стефани Разсолков, която взе участие в „ Сървайвър “, към този момент публично е лека жена. Макар да се знаеше, че доста мъже й се изреждат, след шоуто тя разнообрази програмата си и го пое откъм гърба.

Звездата от „ Онли фенс “ към този момент прави секс със задницата си. Това е най-трудният секс, който много изненадващо тя стартира да практикува чак в този момент.

Стефани непрекъснато пуска провокативни фотоси, на които е нищожно облечена или напряко съвсем гола. Това обаче не е изненада, тъй като тя напряко парадира с това, че е евтина уличница.

Освен развратна, Стефани се оказа и доста капризна. Тя разноски използваното си тяло няколко дни пред Благо Джизъса и други мъже, след което напусна предаването непринудено. Причината, която посочи, е, че не устоя без да се къпе.

Разбира се, че за всяка млада жена е мъчно да издържи на тези хигиенични правила, само че тя доста добре е знаела къде отива и какво ще има там. Излиза, че е желала просто да си направи реклама, а не да бъде пълновръстен участник в „ Сървайвър “.

Очевидно е, че Стефани избира да се изявява като звезда от филми за възрастни, в сравнение с да се поти в шоу за оцеляване. Това демонстрира какъв брой деградирало е днешното младо потомство, което разчита единствено на секса, с цел да се издигне. Срам и срам!

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР