Стефани Обадяру, която се изявява като синоптичка по Нова тв,

...
Стефани Обадяру, която се изявява като синоптичка по Нова тв,
Коментари Харесай

Синоптичката Стефани чака дете от футболист

Стефани Обадяру, която се изявява като синоптичка по Нова тв, може би няма да се задържи дълго в ефир. От няколко седмици настойчиво се шушука, че чаровната мулатка е последвала ориста на колежките си Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Из коридорите на медията се приказва, че полунигерийката е бременна с първо дете. Ако това е истина, напълно скоро хубавицата ще слезе от екран.
Обадяру е единствено на 22 години, само че съгласно нейни близки към този момент се чувствала подготвена да стане майка. Приятелят й също желал да дундурка бебе. Любимият на Стефани се споделя Николай Колев и е футболист във „ Витоша ”- Бистрица. Неизвестната до неотдавна красавица дължи екзотичната си осанка на микс от гени. Майка й българка, а татко й - нигериец. За страдание, баща й към този момент не е измежду живите. Tой умрял, когато тя била единствено на 14 години.

„ Преживях контузия, която ме накара да осъзная от дребна по-важните неща в живота. Тежко е. Хората, които са минали пред сходно нещо знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш ”, споделяла е Обадяру за загубата на своя родител.

Мулатката е израснала в столичния квартал „ Люлин ”, а най-близкият й човек до ден сегашен е баба й. Именно старата жена насърчила внучка си да тръгне по състезания за хубост и да се изявява на сцена. Тя повтаряла на дребната Стефани, че е красива и не би трябвало да задоволява с малко. Подтиквала я да върви по кастинги и по този начин екзотичната красавица почнала кариерата си на модел. Първата й изява била в музикален видеоклип, а след това получила и доста предложения да се снима във фотосесии, даже в реклами за чужбина. Обадяру се е пробвала и като танцьорка. Тя е взела участие в „ Шоуто на Слави Трифонов ” , по-точно във формата „ Танцувай с мен ”. По това време тя била още хлапе, само че всички от екипа доста я харесали, въпреки че не спечелила. Образованието, което Стефани е избрала да следва, няма нищо общо с шоу бизнеса. Тя е приключила испанска гимназия, а сега учи „ Неформално обучение ” в Софийския университет.

„ Тази компетентност се занимава с педагогика, само че се концентрира върху по-алтернативни способи на образование, тъй като децата научават нещата по-лесно посредством игри ”, разяснява смуглата хубавица. Тя желае някой ден да основе лична детска школа, където да преподава непознати езици – да вземем за пример британски, испански или френски. Обадяру обожава малчуганите и няма дa е чудно,  в случай че в действителност се е решила да забременее толкоз млада.

Стефани разказва себе си като „ безоблачен, положителен и ухилен човек ”. Тя твърди, че дава всичко от себе си в работата си на синоптичка, само че за феновете е явно, че много се тормози в това занятие. От Нова тв разпореждаха огромни очаквания на мулатката, само че тя не съумя да задмине по известност дългокраката Натали Трифонова от конкурентната Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР