Стефани Бойдън от Ковънтри във Великобритания е възмутена от поведението

...
Стефани Бойдън от Ковънтри във Великобритания е възмутена от поведението
Коментари Харесай

Учители казаха истината на дете за Дядо Коледа, а майката на ученичката им поиска главата

Стефани Бойдън от Ковънтри във Англия е възмутена от държанието на учителите на нейната 11-годишна щерка Деми. В навечерието на Коледа педагозите решили да отворят очите на децата и им разказали, че Дядо Коледа не съществува.

В профила си във Facebook майката на шест деца е разгласила пост, в който упреква учителите в разрушение на коледното чудо. Връщайки се от учебно заведение, дребното момиченце попитало непосредствено майка си Стефани за съществуването на Дядо Коледа. " Дъщеря ми пристигна при мен, седна в леглото ми и ме попита: " Дядо Коледа същински ли е? ". Аз пък я попитах: " Кой те попита това "? ", споделя Бойдън.

Момиченцето обяснило на майка си, че това ѝ го споделили учителите на общо заседание в школото. Стефани се пробвала да убеди щерка си в противоположното, само че опитът не бил доста сполучлив. Сега дамата се пробва да обясни, за какво педагозите е трябвало да унищожават детската религия в чудеса. Тя към този момент се е свързала с шефа на учебното заведение и той се е извинил за държанието на учителите. Официални мнения от управлението на образователното заведение обаче към момента няма, написа в. Daily Mail.

Трябва да се означи, че множеството консуматори споделят възмущението на Стефани и пишат, че децата би трябвало колкото се може по-дълго да остават деца.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР