Стефан ТашевПечални, погребални физиономии на трибунката“ в парламента по време

...
Стефан ТашевПечални, погребални физиономии на трибунката“ в парламента по време
Коментари Харесай

Ти помниш ли Кирето и машините?

Стефан Ташев

Печални, погребални физиономии на „ трибунката “ в Народното събрание по време на взаимното изказвания на Политическа партия и подклисарите им от Демократична България. За машините и хартиената бюлетина. За статуквото, за Българска социалистическа партия, за Нинова, за вота, за митинги и улична война против естествени демократични процедури като смяната в Изборния кодекс. Печал минала в чудовищна нервност със закани.

Някакви случайници, провъзгласили се за „ смяна “, се пробват силово да наложат техният „ дневен ред “. И като нещо не им хареса, стартират закани, изнудване и опити за пазаруване на съперници. Преди бяха Има Такъв Народ, които отхвърлиха да извършват заповедите им, в този момент Българска социалистическа партия, тъй като внесоха поправката за хартиената бюлетина. Потребителите на пици с кристали в Министерски съвет ни плашат с улични метежи поради най-нормалната процедура в целия Европейски съюз-гласуване с хартиена бюлетина.

Ма чакайте, бе. Защо е тази нервност? Защо са тези закани и то от „ най-демократичната “ партия „ Дай, България “? Не може ли да има и друго мнение по въпроса, с изключение на силовото наложено гласоподаване единствено с машини в секции над 300 гласоподаватели? Наложи го пажът на Слави Трифонов-Тошко Йорданов. За 10 дни бе гласувано, без диспути, без никакво публично разискване, като Радев подреди среднощно печатане на измененията в Изборния кодекс в Държавен вестник на Разпети петък. Тогава що не ревахте? Защо не протестирахте? Защо не плашихте с улични метежи?

Или тогава бе „ демократично “, а в този момент не е? Като бяхте в коалиция с Българска социалистическа партия и Нинова всичко беше супер, в този момент към този момент не е супер, тъй като Нинова се усети, че потъва с вас.

За да може машините да извърнат вота в нощта на 14 ноември 2021 година и Политическа партия на Кирето от втора да стане първа политическа мощ?

За да може безотговорно страната държавата да даде изборния развой в ръцете на частна компания, а техните машини в лапите на хора свързани с Демократична България и Политическа партия.

Кое не е по този начин?

Защо в случай че изборите на 14 ноември бяха почтени ДАНС изиска промяната на IT специалистите, работили по цивилен контракти с ЦИК, за вота на 2 октомври?

Според писмото на ДАНС до изборната комисия оставането на въпросните компютърни експерти основава сериозен риск от компрометиране на изборния развой!??!!! И бяха ли свързани въпросните „ експерти “ с Демократична България и Политическа партия? Според изявления в медиите-да.

Има ли връзка компанията снабдител с посочените нагоре две партии? Има.

Ето по тази причина е този плач, тази нервност. Ако бъде върната хартиената бюлетина, Демократична България и Политическа партия ще изгубят доста. Защото на парламентарните избори на 4 април 2021 година, при въведено смесено гласоподаване и машини и  хартиена бюлетина, болшинството от гласоподавателите избра вторият метод на гласоподаване. Приблизително 80% за хартия против 20% за машините. И всякакви велики „ интелектуалци “ ни изясняват какъв брой сме елементарни, тъй като не можем да боравим с великите „ мадуровки “. Не, господа, хората не се елементарни. Напротив. Отказът от гласоподаване с машини, по данни на специалисти отливът на гласоподаватели поради машините е над 600 000 души, демонстрира какъв брой интелигентен е българинът. Защото той знае, че няма машина, която не може да бъде манипулирана. Просто такава в блестя няма. Нищо, че „ Сиелата “ и ексминистъра Божанов настояват противоположното.

Те хакери пробиха отбраните на Пентагона, та някаква кирливи китайски таблети-мадуровки няма. Затова е изпаднал в нервност Кирето, по тази причина реве Гнома и по тази причина е посърнал Върховният сановник на правосъдната промяна Христо.

Защото резултатът им ще се срине, откакто няма да има кой да пипа машините и резултатите от тях. Това е истината. Другото са нелепости. Нито един от тези палячовци не отговори къде в Европейски Съюз има гласоподаване единствено с машини?

И от улиците да спрете някой и да го попитате ще свърже „ мадуровките “ с Кирил Петков и неговата изборна победа. Ти помниш ли Кирето и машините? Помним. Затова са се хванали като удавник за сламка в „ мадуровките “. Петков се надява отново да завоюва изборите, без да е осъзнал, че неговата ария е изпята и планът му е завършен политически от дълго време. Подклисарите от Демократична България, които са съгласни със всички дейности на „ смяната “ също. Току-виж без машини и двете партии да споделят ориста на Има Такъв Народ, чийто тартори ни постановиха наложителните машини. Пък в този момент реват, че те ги извадили от Народното събрание за сметка на партията на Янев. Всичко рано или късно се връща.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР