Стефан ТашевКална се оказа предишната седмица, а и тази се

...
Стефан ТашевКална се оказа предишната седмица, а и тази се
Коментари Харесай

Кал, каскети и Корнелия

Стефан Ташев

Кална се оказа предходната седмица, а и тази се обрисува същата. Някакви злодеи с каскети окаляха най-милото на демокрацията ни-партийният бродяга Настимир Ананиев. Човек без който демокрацията ни няма да е същата. Определено. Набедиха индивида за връзки с някогашния си приятел от под полата на Меглена Кунева-Антони Тренчев, именуван незаслужено „ криптофараон “.

А се оказа, съгласно самия Настимир, де, че той го познавал незадълбочено, имали някакви компании, само че било от дълго време (2021 година), кьорфишеци били това на каскетите и тиня. Кой смее да протяга ръка на иконата Настимир? Човекът лежал на стълбите на Народното събрание дружно с Мая Манолова и заслужил деен герой против мафията? КОЙ???

Кална работа е политиката, протяга ръка на най-хубавите, хлъзга ги в някакви криптоорбити, изкушава ги с биткойни и криптобанки като Дявола Исус в пустинята. И с дарения за партията им също. Но Настимир по тази причина е Настимир, не се изкушава по този начин елементарно. И никакви каскети няма да го уплашат по пътя му. И бронебойни патрони за него няма открити, няма открити.

На всичкото от горната страна баш патронът на борците против корупцията, бащата на смяната и юмручната истина Румен Радев взе та даде третият мандат на Корнелия Нинова. 10 дни всевъзможни „ лози “ и диванни специалисти късаха ризите в студията по какъв начин мандатът би трябвало да отиде при Върховния сановник на правосъдната промяна Христо Иванов. Само и само на него. Христо към този момент докосваше властта на една ръка разстояние, само че уви Радев отново го врътна. И жрецът единствено ще я мирише.

Така беше и в предходния парламент, а и в по-предишния. Метна ги „ чорапът “, за чиято активност Атанас Атанасов нямаше никакви забележки. Изпързаля ги кално. И в този момент се късат ризи в студията, за какво Радев даде заветният мандат на Българска социалистическа партия. Кална работа.

Окаляните техници от Демократична България страдат доста. След две години прогледнаха, че Радев е човек на Решетников, Путин и Русия. Какво ли мисли по въпроса Атанас Атанасов? Има ли забележки към този момент към президента? Или няма?

Какво мислят „ борците за правосъдна промяна “ от „ Да, България “, които клечаха пред президентството?

А и за какво пустостват Корнелия? Нали работеха отлично с нея (Изявление на Христо Иванов в предишния парламент)? Нали дружно скопиха декларацията за военна помощ за Украйна, с цел да не счупят хатъра на същата Корнелия? И клякаха на нейните прищевки по още много въпроси.

А в този момент плачат. С кални сълзи. Заради демокрацията, която унищожиха преди две години дружно с Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ под юмрука на Радев. Много ще има да плачат още. Много. Никой не обича предателите. Дори и тези, на които предателите са помогнали. Всички гледат да се отърват от тях. Същото важи за бореца с каскетите Настимир. И в предходни мнения съм писал, че той пее лебедовата си ария в Народното събрание, тъй като идващото Народно заседание ще го гледа по малкия екран.

Може и да легне отново на стълбите с Манолова, друга паднала звезда от небосвода на Румен Радев. Калните битки няма да свършат с тях. Защото когато мяташ кал по някого, помни – може и да не го уцелиш, но калта ще остане по ръцете ти.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР