Стефан Ташев, разследващ журналист, коментира, оставките на Владислав Горанов Владислав

...
Стефан Ташев, разследващ журналист, коментира, оставките на Владислав Горанов Владислав
Коментари Харесай

Ще успокоят ли оставките протестите?

Стефан Ташев, проверяващ публицист, разяснява, оставките на Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в.

"Прави се поклон с настояването на тези оставки ", счита той.

"По тези подозрения би трябвало да си отидат и други хора. Само като се огледа какви хора назначи служебният министър Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е по време на служебното държавно управление на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и по какъв модел, си задавам въпроса - за какво и той не подаде оставка ", съобщи проверяващият публицист Стефан Ташев.

Борисов изиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Пред Нова телевизия обаче той изрече подозрения за организацията на митинга. Отправи рецензия и към самите дейности на президента.

"Тогава президентът излезе и сподели: "Мутри, вън! ". Чудесно! Но в този момент, като виждам митинга, виждам следните хора - Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в, който подаде оставка след среща с братя Галеви; в президентството стои Александър Малинов, който е шеф на стратегическия съвет на президента. Протестът потегли от горната страна. През 2018 година митингите за цените на горивата потеглиха след една тирада на президента. Те се окървавиха и министър председателят подаде оставка, в този момент се прави опит за същото. Не мога да приказвам за сюжети, само че е реалност, че има напрежение в хората ", съобщи още Стефан Ташев.

На друго мнение беше протестиращият Виктор Лилов. Той счита, че оставките на тримата министри няма да накара митингите да стихнат. Отбеляза, че хората желаят и оставката на целия кабинет, както и тази на основния прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР