Стефан Стефанов спечели първия си трофей при начинаещите в ИТЛ,

...
Стефан Стефанов спечели първия си трофей при начинаещите в ИТЛ,
Коментари Харесай

Стефан Стефанов взе първа титла в ИТЛ без загубен сет

Стефан Стефанов завоюва първия си трофей при начинаещите в ИТЛ, като във всичките си мачове във Втория вечерен шампионат не даде нито един сет на съперниците си. Във финала, който се игра в комплекс 18.82, той победи изрично Благовест Тодоров с 2:0 сета (4:1, 4:1). Победата го изпраща автоматизирано в шампионатите при приблизително напредналите и напредналите, където ще би трябвало да потвърждава уменията си на корта.

В мача за купата Стефан наложи нападателния си жанр още от първия гейм. Със мощен сервис, доста офанзиви и без да дава самодейността на противника нито за момент, той съумя да вземе и двата сета с 4:1, 4:1.

“Спечелих финала не толкоз с по-добра техника, а с помощта на опита ми – сподели Стефан след края на мача. – Явно имах повече игрова процедура от Благовест и това се оказа решаващо. Успях да употребявам оптимално добре сервиса си, играх настъпателно и не се наложи да догонвам съперника в резултата. Ще продължа да играя при приблизително напредналите и към този момент се записах за шампионата в Tech Park. Там кортовете са с съвършена настилка и ще мога да се съсредоточвам по-добре върху ударите си. В Интерактив тенис провокациите са доста – късните часове на мачовете, другата настилка, непознатата тактичност на противниците. Искам да подобря всички детайли от играта си и ми трябват още доста часове на корта”, съобщи първенецът.

От Интерактив тенис оповестяват, че местата в конкуренциите за начинаещите и приблизително напредналите в Третия вечерен шампионат в Tech Park са изчерпани. Схемата при напредналите към момента е отворена, като всички начинаещи, които се включат в надпреварата, ще бъдат освободени от такса присъединяване за първия си мач. Феновете на тениса могат да се запишат за Четвъртия вечерен шампионат, а дамите - за обичайния женски шампионат Ladies Night 2019, който ще се играе в Българския народен тенис център от 11 март.

Повече детайлности за Интерактив тенис и за шампионатите на лигата можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР