Стефан Станев, който уби по брутален начин в София 29-годишната

...
Стефан Станев, който уби по брутален начин в София 29-годишната
Коментари Харесай

Ексклузвино и само в БЛИЦ! Нови горещи подробности за изрода Стефан, който уби гаджето си Виола! Наркоманът учел в НГДЕК, а брат му бил звезда в....

Стефан Станев, който умъртви по жесток метод в София 29-годишната студентка Виола Николова, е бил проблематично дете още от дребен, научи БЛИЦ. Той е бил ученик на Национална гимназия за антични езици и култури, известна още като НГДЕК, която се води за една от най-елитните в София.

Още в девети клас Стефан е изключен от учебно заведение поради слаби оценки по някои съществени предмети и стотици и извинени и неизвинени отсъствия. Още по това време насилникът е залитал по дрогата.

Медията ни научи още, че брат му е огромен музикален гений и е взел участие в шоуто Х Фактор, където даже е стигнал чак до огромните концерти. Няма да разкрием името му, с цел да предпазим него и фамилията от ненужни проблеми в този тежък миг.

Припомняме, че Станев умъртви по изключително нечовечен метод приятелката си Виола поради ревнивост. Младежът я е пребил до гибел с железен стик. За да спре страданията на момичето, Стефан забива нож в региона на врата й и по този начин я убива.

Пред криминалистите мъжът не е признал, че съжалява за стореното. Даже счита, че е направил положително дело.

Припомняме, че първо БЛИЦ сподели фотография на килъра и разкри името и бруталната му история. Стефан Станев е от семейство на фармацевти. Не е работел, издържали са го околните му.

В сряда прокуратурата ще изиска той да остане за непрекъснато в ареста.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР